Er du en radioentusiast? Er du spesielt glad i å høre på lokalradio? Kanskje mens du kjører over grensen til Sverige? Da er dette nettsiden perfekt for deg. Her finner du masse informasjon om radio, lokalradio og Østfold.

Til tross for flere store kommersielle aktører, dårlige økonomiske vilkår og teknologiske forandringer, står lokalradioen sterkt i Norge. Lokalradioen har en lang og sterk tradisjon, og på de fleste tettsteder i hele landet – er de veldig glade i lokalradioen sin. Lokalradioen er med på å binde små samfunn sammen.

Lokalradioer er også et perfekt sted for å oppdage mindre lokale band, som ofte får spilletid på disse radiostasjonene. Lokalradioer er rett og slett et perfekt vindu for lokale stemmer av alle slag, om det er musikere, sangere, humorister eller politikere. Det er plass til alle som en på lokalradioen.

Spesielt ved lokalvalg, som kommunevalg, har radioen en viktig rolle. Nyheter rundt omkring lokalvalg når ikke de store avisene, eller de store radiokanalene, og derfor har lokalradioen en viktig funksjon for å sikre en opplyst folkelig debatt i norske distrikt .

Til slutt, er det mange som liker å høre på radio når de kjører bil, eller kanskje når de er på hytta. Mange kjører gjennom Østfold når de skal på handletur i Sverige, og mange har hytte i Østfold, derfor er det mange som er svært glade i lokalradioen i dette fylket. Her på siden lærer du om hvorfor du bør støtte opp om akkurat din lokalradio, eller den lokalradioen gjennom der du kjører bil.